Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L
Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L
Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L
Maison Berger ' Navulling ' Geur  : Champs de Lavande / Lavender Fields ML : 1000ml Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert, reinigt en...
€ 28,00
Prijs per stuk
Variatie: Lampe Berger ' Champs de Lavande / Lavender Fields '1L
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Maison Berger ' Navulling '

Geur  : Champs de Lavande / Lavender Fields
ML : 1000ml
Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert u uw interieur +/- 30 à 40 maal met een 500 ml huisparfum.
Parfum de Maison Champs de Lavende - 500 ml

Het huisparfum Champs de Lavende voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de bloemige geurfamilie van Maison Berger Paris, is een bloemig huisparfum met verse noten van lavendel, vermengd met eucalyptus en een licht kamfer dat zorgt voor een aromatisch en stimulerend effect. Door de combinatie van de ingrediënten van dit huisparfum, veranderd uw huiskamer in een heerlijk ruikend lavendelveld! 

Opbouw van het huisparfum
De huisparfums van Maison Berger Paris zijn altijd opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoten, hartnoten en basisnoten, beschrijven de noten die u ruikt en ervaart naarmate het huisparfum zich ontwikkelt in de tijd. Het huisparfum Champs de Lavende is opgebouwd met de volgende noten:
 
Topnoten: eucalyptus, peer & kamfer
Hartnoten: lavendel
Basisnoten: balsem & hout
 
De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. In samenwerking met de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Samenstelling huisparfum: water, parfum & isopropylalcohol