Maison Berger X Starck ' Peau D'Ailleurs ' 500ML
Maison Berger X Starck ' Peau D'Ailleurs ' 500ML
Maison Berger ' Navulling ' Geur  : Peau D'Ailleurs  Hoeveelheid : 500ML Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert, reinigt...
€ 17,95
Prijs per stuk
Variatie: Maison Berger X Starck ' Peau D'Ailleurs ' 500ML
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Maison Berger ' Navulling '
  • Geur  : Peau D'Ailleurs 
  • Hoeveelheid : 500ML
  • Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert u uw interieur +/- 30 à 40 maal met een 500 ml huisparfum.
Geuromschrijving :
Het ongrijpbare grijpen, abstractie verkennen, het onzichtbare zichtbaar maken, de lucht laten trillen. Peau D'Ailleurs is een oneindig territorium dat ons totaal vervoert naar het onbekende, een elders dat ons terugzendt naar het onbewuste, de zuivere pure geest. Ph.S


Beschrijving : 
✨Geïnspireerd op de intelligentie van de wetenschap en de emotie van parfum, komt de collectie Maison Berger Paris x @Starck bij uw thuis.✨
Voor zijn eerste samenwerking met Maison Berger Paris stelde de ontwerper Philippe Starck zich een laboratorium voor van 9 objecten, die teruggaat naar de oorsprong van het merk. De Lampe Berger werd uitgevonden door apotheker Maurice Berger.


Wat is de Lampe Berger?

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger sinds 1898 eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers daadwerkelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren (keuken, tabac, dieren, enz.). Het parfumeren gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.
 
Hoe werkt de Lampe Berger?
Wanneer u de Lampe Berger voor het eerst gebruikt dient u hem eerst gebruiksklaar te maken. Vul de Lampe Berger tot 1/3 met het huisparfum via de trechter, stop de brander in de Lampe Berger en druk deze zacht aan. Plaats vervolgens de afsluitdop en wacht minimaal 30 minuten voordat u de Lampe Berger gaat gebruiken. 
 
Verwijder de afsluitdop, steek de brander aan en laat hem 2 tot 3 minuten branden. Blaas daarna de brander uit, plaatst de sierdop en laat de Lampe Berger 20 tot 30 minuten zijn werking doen. Verwijder daarna de sierdop, plaats de afsluitdop op de brander en de Lampe Berger gaat uit. Plaats tot slot de sierdop over de afsluitdop en de Lampe Berger staat klaar voor een volgend gebruik.