Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique ' Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique ' Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique '
Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique ' Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique ' Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique '
Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique '
Maison Berger Houder : Pyramide Antique Kleur :  groen/grijs kleur glas / zilver/antraciet dop Afmetingen : hoogte 18 cm / breedte 9.5 cm Inclusief : houder + lont +...
€ 59,50
Prijs per stuk
Variatie: Lampe Berger ' Pyramide Vert Antique '
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Maison Berger

  • Houder : Pyramide Antique
  • Kleur :  groen/grijs kleur glas / zilver/antraciet dop
  • Afmetingen : hoogte 18 cm / breedte 9.5 cm
  • Inclusief : houder + lont + trechter + afsluitdop + 250ML geur
  • Geur : Orange de cannelle / Orange cinnamon


Wat is de Lampe Berger?

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger sinds 1898 eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers daadwerkelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren (keuken, tabac, dieren, enz.). Het parfumeren gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.
 
Hoe werkt de Lampe Berger?
Wanneer u de Lampe Berger voor het eerst gebruikt dient u hem eerst gebruiksklaar te maken. Vul de Lampe Berger tot 1/3 met het huisparfum via de trechter, stop de brander in de Lampe Berger en druk deze zacht aan. Plaats vervolgens de afsluitdop en wacht minimaal 30 minuten voordat u de Lampe Berger gaat gebruiken. 
 
Verwijder de afsluitdop, steek de brander aan en laat hem 2 tot 3 minuten branden. Blaas daarna de brander uit, plaatst de sierdop en laat de Lampe Berger 20 tot 30 minuten zijn werking doen. Verwijder daarna de sierdop, plaats de afsluitdop op de brander en de Lampe Berger gaat uit. Plaats tot slot de sierdop over de afsluitdop en de Lampe Berger staat klaar voor een volgend gebruik.