Maison Berger ' Olympe Gris Cuivré '

Maison Berger Houder : Olympe  Kleur : grijs, blauw kleur glas / zilvere dop Afmetingen : Hoogte 13 cm / lengte 6.9 cm / breedte 10 cm Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trecht...

€ 45,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Maison Berger ' Olympe Gris Cuivré '
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Maison Berger
  • Houder : Olympe 
  • Kleur : grijs, blauw kleur glas / zilvere dop
  • Afmetingen : Hoogte 13 cm / lengte 6.9 cm / breedte 10 cm
  • Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trechter + afsluitdop
  • Geur : Petillance Exquise / Exquisite Sparkle
  • Volume : 250 ml

Beschrijving : 
De giftset met de Lampe Berger Olympe Gris eigent zich de wereld van de Griekse mythologie toe met zijn wazige kleur die doet denken aan de mistige toppen van de Olympusberg. Het grafische ontwerp roept herinneringen op aan de zuilen in oude gebouwen en balanceert tussen classicisme en verfijning. De royale vorm en de rechte zilverkleurige fitting (ou: het rechte zilverkleurige frame) zijn een blikvanger in uw interieur. Bereid u voor op een overweldigende en zuiverende geur waarin pompelmoes, patchouli met levendige accenten zich verenigen in de harmonieuze en ongelooflijke combinatie Pétillance Exquise.
Wat is de Lampe Berger?

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger sinds 1898 eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers daadwerkelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren (keuken, tabac, dieren, enz.). Het parfumeren gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.
 
Hoe werkt de Lampe Berger?
Wanneer u de Lampe Berger voor het eerst gebruikt dient u hem eerst gebruiksklaar te maken. Vul de Lampe Berger tot 1/3 met het huisparfum via de trechter, stop de brander in de Lampe Berger en druk deze zacht aan. Plaats vervolgens de afsluitdop en wacht minimaal 30 minuten voordat u de Lampe Berger gaat gebruiken. 
 
Verwijder de afsluitdop, steek de brander aan en laat hem 2 tot 3 minuten branden. Blaas daarna de brander uit, plaatst de sierdop en laat de Lampe Berger 20 tot 30 minuten zijn werking doen. Verwijder daarna de sierdop, plaats de afsluitdop op de brander en de Lampe Berger gaat uit. Plaats tot slot de sierdop over de afsluitdop en de Lampe Berger staat klaar voor een volgend gebruik.
 
 
Anderen bekeken ook