Maison Berger ' Alpha Prune Scandale '

Maison Berger Houder : Alpha Kleur : paars glas / gouden dop Afmetingen : Hoogte 17 cm / lengte 5.5 cm / breedte 9.5 cm Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trechter + afsluitdop...

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Maison Berger ' Alpha Prune Scandale '
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Maison Berger
  • Houder : Alpha
  • Kleur : paars glas / gouden dop
  • Afmetingen : Hoogte 17 cm / lengte 5.5 cm / breedte 9.5 cm
  • Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trechter + afsluitdop
  • Geur : Sous l’Oliveraie / Under the Olive Tree
  • Volume : 250 ml

Beschrijving : 
Deze giftset Lampe Berger Alpha Prune Scandal onderscheidt zich door zijn natuurlijk geraffineerde, meer klassieke en vrouwelijke kleur, maar straalt ook karakter uit. De Lampe Berger komt tot leven als u hem aanraakt, want het is bewerkt met een structuureffect, met enerzijds een gladde kant en anderzijds reliëflijnen met een klassieke charme. Kers op de taart is een zilveren stijlvolle fitting. Ga in op deze reisuitnodiging en maak van de gelegenheid gebruik om uw huis te zuiveren en te parfumeren met het houtachtige en mysterieuze huisparfum Sous l'Oliveraie, met zijn toetsen van agarhout, olijfbomen en patchouli.
Wat is de Lampe Berger?

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger sinds 1898 eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers daadwerkelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren (keuken, tabac, dieren, enz.). Het parfumeren gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.
 
Hoe werkt de Lampe Berger?
Wanneer u de Lampe Berger voor het eerst gebruikt dient u hem eerst gebruiksklaar te maken. Vul de Lampe Berger tot 1/3 met het huisparfum via de trechter, stop de brander in de Lampe Berger en druk deze zacht aan. Plaats vervolgens de afsluitdop en wacht minimaal 30 minuten voordat u de Lampe Berger gaat gebruiken. 
 
Verwijder de afsluitdop, steek de brander aan en laat hem 2 tot 3 minuten branden. Blaas daarna de brander uit, plaatst de sierdop en laat de Lampe Berger 20 tot 30 minuten zijn werking doen. Verwijder daarna de sierdop, plaats de afsluitdop op de brander en de Lampe Berger gaat uit. Plaats tot slot de sierdop over de afsluitdop en de Lampe Berger staat klaar voor een volgend gebruik.
 
 
Anderen bekeken ook