Maison Berger ' Alpha Bleu Impérial '

Maison Berger Houder : Alpha Kleur : blauw glas / zilveren dop Afmetingen : Hoogte 17 cm / lengte 5.5 cm / breedte 9.5 cm Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trechter + afsluitd...

€ 65,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Maison Berger ' Alpha Bleu Impérial '
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Maison Berger
  • Houder : Alpha
  • Kleur : blauw glas / zilveren dop
  • Afmetingen : Hoogte 17 cm / lengte 5.5 cm / breedte 9.5 cm
  • Inclusief : houder + 1 geur ( a. 250 ml ) + lont + trechter + afsluitdop
  • Geur : Sous l’Oliveraie / Under the Olive Tree
  • Volume : 250 ml

Beschrijving : 
De giftset Lamp Berger Alpha Bleu Impérial straalt meteen kracht uit met zijn diepe, krachtige kleur. De goudkleurige fitting contrasteert met het totaal en zorgt voor een luxueuze toets die uw interieur zal opfleuren. Geïnspireerd door de Olympische architectuur, verwijst het ontwerp van de Lampe Berger naar de gecanneleerde zuilen uit de oudheid, die terug te vinden zijn in de regelmatige loodrechte lijnen, die ook worden herhaald in de fitting. Het huisparfum Sous l'Oliveraie zal u betoveren met zijn toetsen van agarhout en zijn mediterrane geur van olijfbomen waaraan een vleugje patchouli een extra dimensie geeft. Een perfecte combinatie om uw huis op een stijlvolle manier te zuiveren en te parfumeren.
Wat is de Lampe Berger?

Waar gewone luchtverfrissers alleen een geur verspreiden, zuivert Lampe Berger sinds 1898 eerst de lucht van onaangename luchtjes zoals rook-, kook- en dierenluchtjes, en verspreidt dan desgewenst een aangenaam parfum. Dankzij de exclusieve gepatenteerde brander zuivert en parfumeert de Lampe Berger de binnenlucht zoals geen enkel ander system. De diffusie met katalyse elimineert immers daadwerkelijk de moleculen die verantwoordelijk zijn voor ongewenste geuren (keuken, tabac, dieren, enz.). Het parfumeren gebeurt ook snel, homogeen en blijvend, zelfs in een groot vertrek.
 
Hoe werkt de Lampe Berger?
Wanneer u de Lampe Berger voor het eerst gebruikt dient u hem eerst gebruiksklaar te maken. Vul de Lampe Berger tot 1/3 met het huisparfum via de trechter, stop de brander in de Lampe Berger en druk deze zacht aan. Plaats vervolgens de afsluitdop en wacht minimaal 30 minuten voordat u de Lampe Berger gaat gebruiken. 
 
Verwijder de afsluitdop, steek de brander aan en laat hem 2 tot 3 minuten branden. Blaas daarna de brander uit, plaatst de sierdop en laat de Lampe Berger 20 tot 30 minuten zijn werking doen. Verwijder daarna de sierdop, plaats de afsluitdop op de brander en de Lampe Berger gaat uit. Plaats tot slot de sierdop over de afsluitdop en de Lampe Berger staat klaar voor een volgend gebruik.
 
 
Anderen bekeken ook