Lampe Berger ' AROMA RELAX / Douceur Orientale / Oriental Comfort ' 500ML
Lampe Berger ' AROMA RELAX / Douceur Orientale / Oriental Comfort ' 500ML
Maison Berger ' Navulling ' Geur  : AROMA RELAX / Douceur Orientale / Oriental Comfort ML : 500ml Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert,...
€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Maison Berger ' Navulling '

Geur  : AROMA RELAX / Douceur Orientale / Oriental Comfort
ML : 500ml
Duur : Bij juist en optimaal gebruik van de Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert u uw interieur +/- 30 à 40 maal met een 500 ml huisparfum.

Beschrijving : 

De geest opent zich en talrijke redenen om blij te zijn profileren zich.. Met het Lampe Berger Huisparfum 500ml Aroma Relax voor in uw Lampe Berger, onderdeel van de Aroma collectie van Maison Berger Paris, is de tijd rijp om te gaan mediteren..
Aroma Relax is als een zoektocht naar welzijn.. Hij bevat essentiële oliën met weldadige eigenschappen waaronder patchouli dat helpt nerveuze spanningen en stress te verminderen en Guaiac hout dat erkende depressie verminderende en activerende eigenschappen bevat. Na het gebruik van Aroma Relax in uw Lampe Berger Luchtreiniger, kruipt u lekker onder de wol en ontspant u volledig dankzij dit subtiel, amberachtig en poederig huisparfum dat zorgt voor ultieme ontspanning.. De huisparfums van Maison Berger Paris worden stuk voor stuk gecreëerd in het Zuid-Franse Grasse. Omringt door de beste Franse parfumeurs worden er verfijnde geursferen ontwikkelt die tegelijkertijd slechts stoffen in de lucht verspreiden die perfect beheerst en gecontroleerd worden. Een belangrijke garantie voor degenen die de kwaliteit van de lucht die zij inademen van essentieel belang is.