We zijn op inkoop voor de kerst!

  24-03-2021     Reacties (0)

We zijn op inkoop voor de kerst! Het duurt nog even maar de kerstcollectie is al ingekocht! Prachtig mooie woonaccessoires en kerst artikelen van Home Society. Heel veel lieve engeltjes, kerstmannen en herten. Ik kan niet wachten tot september! Nu houden we het nog maar even bij de paas artikelen en genieten we van het mooie weer!

Lees meer

Ons Pick Up Point

  22-02-2021     Reacties (0)

Ons Pick Up Point We maken kleine stapjes naar het normaal openen van onze winkel. Ook wij als winkel doen mee met Click en Collect. Wat houdt dit precies in? U kunt bij ons online en/of telefonisch een bestelling doorgeven. ( nummer 024-6776633 ) Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een gewenste afhaaldatum en tijd invoeren.  Op die dag en rond uw gekozen tijdstip staat uw bestelling voor u klaar bij de balie aan de voorkant van onze winkel. U kunt aan de balie betalen, zowel contant als pinnen. We hebben u gemist!

Lees meer

Koopjesmarkt_29 augustus

  20-08-2020     Reacties (1)

Koopjesmarkt_29 augustus Jaaa!! Het is weer tijd voor koopjes! zaterdag 29 augustus is het koopjesmarkt in het centrum van Beuningen. Natuurlijk doen wij ook mee! Veel leuke koopjes en zelfs een kerst sale! Met wie komt u langs?

Lees meer

Woodwick_Nieuwe Kast

  19-08-2020     Reacties (0)

Woodwick_Nieuwe Kast Onze Woodwick collectie is uitgebreid. We hebben nu nog meer geuren en maten. Staat uw favoriete geur er niet bij? Vraag het ons, wij bestellen graag voor u!

Lees meer

Burkely _ Laatste zomerse tasjes

  12-08-2020     Reacties (0)

Burkely _ Laatste zomerse tasjes Maak uw zomer outfit compleet met deze mooie tasjes van Burkely. De lichte en vrolijke kleuren fleuren uw outfit gelijk op. Handig en gemakkelijk in gebruik en natuurlijk van echt leer!

Lees meer

Maison Berger _ Zomergeur

  12-08-2020     Reacties (0)

Maison Berger _ Zomergeur De nieuwe geur van Maison Berger ruikt naar de zomer! Waan u op het strand door deze heerlijke citrus geur. Bestel de geur online of kom langs bij ons in de winkel. 

Lees meer

Woodwick _ Geur Van De Maand

  12-08-2020     Reacties (0)

Woodwick _ Geur Van De Maand De maand augustus krijgt u 25 % korting op 2 geuren van Woodwick.   De geuren zijn : ' Magnolia ' en ' At The Beach '.  De geurbeleving  Magnolia :  zoete magnoliabloesem, gemengd met nuances van groene bladeren en witte bloemen. At The Beach :   is een licht frisse geur.At the beach laat je gedachten ontsnappen naar het strand. En de geur van het zomerse strand is natuurlijk alleen compleet met romige kokos, tropische citrus en een koele zeebries!  

Lees meer