Nieuwe collectie!

  08-09-2021     Reacties (0)

Nieuwe collectie! JAAAA!!! De nieuwe collectie is geleverd. Nouja het 1e gedeeldte ervan, dit is natuurlijk niet alles. We hebben zoveel mooie accessoires en decoratie ingekocht en nu druppelt dat dus langzaam binnen. Mooie najaars kleuren en sfeervolle warme producten maar ook de kerst zit er soms al tussen. De winkel moet dus eventjes helemaal op zijn kop. De sale is afgelopen en we kunnen ons nu vollop concentreren op de nieuwe collectie. Mama en ik hebben met man en macht schoongemaakt en alles een mooi plekje gegeven. De winkel ziet er anders uit als eerst, de indeling is namelijk ook aangepast. Komen jullie gezellig langs voor de nieuwe collectie?

Lees meer

Kerst Versiering

  08-09-2021     Reacties (0)

Kerst Versiering Het duurt nog eventjes voordat u de kerstboom op gaat zetten maar wij zijn er al druk mee bezig! De inspiratie is er en deze maandag mochten we op pad voor alle spullen. Ik wil namelijk mijn decoratie voor in de winkel en buiten zelf maken. Ieder jaar een ander thema en een ander idee. Dus we kunnen weer heerlijk gaan knutselen en dat is echt genieten. Het thema is bedacht! Dat houdt ik nog even geheim, ook ga ik nog niet vertellen hoe de winkel eruit gaat zien. Achter de schermen zijn we nu druk bezig met het maken van de decoratie. Daar zullen we nog eventjes mee bezig zijn maar over een paar weekjes opent onze kerstshow dan echt!  Ook hebben we al veel leuke evenemten bedacht met een aantal collega ondernemers. Het wordt dus een heel sfeervol en feestelijk najaar!

Lees meer

Riviera Maison! Vanaf medio september bij ons te verkrijgen!

  15-07-2021     Reacties (0)

Riviera Maison! Vanaf medio september bij ons te verkrijgen! Afgelopen maandag hebben mama, Luna en ik een heerlijk inkoopdag gehad. We begonnen bij House of Nature waar we een geweldige voorjaars collectie in hebben gekocht.  Daarna reden we door naar Amsterdam, naar een gigantische showroom van...... RIVIERA MAISON. Dit prachtige meubel en intrieur merk hadden wij nog niet in onze winkel. Ik miste nog een merkje in de winkel en wilde graag met hun gaan samenwerken.  Riviera Maison wilde dat ook met ons! Dus we liepen te kwijlen door die fantatische showroom gevuld met de mooiste najaar en kerst artikelen. Na een uur heerlijk rond te hebben gelopen moesten we keuzes maken. Pfoee en dat was lastig! Er was namelijk zoveel wat we leuk vonden maar wat past bij onze mooie winkel en onze fantastische klanten? We hebben een prachtige order mogen schrijven. Er komen zoveel leuke...

Lees meer

Nieuw sieraden merk binnen! Viva Jewellery By Tendenza!

  15-07-2021     Reacties (0)

Nieuw sieraden merk binnen! Viva Jewellery By Tendenza! Wauwwww... Ik heb lang gezocht naar een merk wat paste bij mij en in de stijl van de winkel. Na lang zoeken hebben we het merk gevonden wat bij mij paste!  Welkom Viva Jewellery in onze mooie winkel in Beuningen. Ik ben onwijs trots dat ook hun de samenwerking met ons aan wilde gaan! Sinds vorige week staan hun mooie rekjes bij ons in de winkel te shinen.  We hebben al veel leuke reacties ontvangen van onze lieve klanten en volgers op onze sociale media kanalen. Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Hieronder een aantal sfeer foto's van dit mooie merk!

Lees meer